Examentraining PE Schadeverzekering Zakelijk
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 60-90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten
Bestel in de webshop

Voor wie?
De examentraining PE Schadeverzekering Zakelijk in de digital classroom is bedoeld voor iedereen die binnenkort het PE-examen Schadeverzekering Zakelijk af gaat leggen. Een examentraining is hét moment om je laatste vragen te stellen aan één van onze deskundige docenten en er zeker van te worden dat je gaat slagen voor je PE-examen.

Interactief
Bij Hoffelijk geloven we in interactie, je leert immers het meeste van elkaar. Daarom stimuleert je docent jou en je medecursisten om zoveel mogelijk samen op te lossen. Tijdens de examentraining ga je aan de hand van een aantal casussen samen met je medecursisten aan de slag met de theorie die op het examen terug kan komen.

Vragen
Mochten er na de examentraining nog vragen zijn over de theorie, dan is er alle gelegenheid om je vragen nog te stellen. De docent helpt jou en je medecursisten graag naar een mooi cijfer voor je PE-examen!

Slim combineren

Maximale slaagkans tegen een minimum tarief. Het Totaalpakket PE biedt je de meest complete en best denkbare voorbereiding op je PE-examen.

e-Learning PE

Inclusief oefenvragen

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een identieke toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen
€ 124,00 € 99,00