Examentraining PE Zorgverzekering
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 60-90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten
Bestel in de webshop

Voor wie?
Voor iedereen die binnenkort het PE-examen Zorgverzekering gaat afleggen is de examentraining PE Zorgverzekering interessant. De examentraining is bedoeld om de laatste puntjes op de i te zetten voordat je op examen gaat. Heb je het gevoel dat je bijna klaar bent voor je PE-examen Zorgverzekering, maar wil je toch nog even sparren met een docent over de stof? Dan raden wij je de examentraining PE Zorgverzekering van harte aan!

Interactief
Interactie staat voorop tijdens de examentrainingen in de digital classroom van Hoffelijk. Een van onze deskundige docenten neemt jou en je medecursisten mee door de relevante actualiteiten aan de hand van een aantal casussen. Bij deze casussen wordt een aantal vragen gesteld die ook terug kunnen komen op je examen. Samen met je medecursisten probeer je de vraagstukken zo goed mogelijk op te lossen. 

Vragen
Los van de vragen over de casussen is er alle ruimte om vragen te stellen over onderwerpen die niet zijn besproken tijdens de examentraining PE Zorgverzekering. Je docent geeft je graag antwoord op al je vragen!

Slim combineren

Maximale slaagkans tegen een minimum tarief. Het Totaalpakket PE biedt je de meest complete en best denkbare voorbereiding op je PE-examen.

e-Learning PE

Inclusief oefenvragen

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een identieke toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen
€ 124,00 € 99,00