Spelregels voor de FFP
In de periode 2018 - 2019 moet je in totaal veertig PE-punten behalen voor de FFP, verdeeld over twee onderdelen: Kennis & Actualiteit en Praktijktoepassing.

Kennis & Actualiteit heeft een jaarlijkse cyclus. In 2019 moet je veertien punten behalen. Die punten behaal je via de FFP (lezen van nieuwsbrieven, volgen van webinars, etc.). Maar je ontvangt bijvoorbeeld ook PE-punten door mee te doen aan het Wft PA-programma van Hoffelijk. De andere veertien punten die je voor dit onderdeel dient te behalen heb je vorig jaar al behaald.

Voor het onderdeel Praktijktoepassing moet je twaalf PE-punten behalen. Dit doe je door twee eendaagse programma’s te volgen. Beide programma’s zijn zes PE-punten waard. Je kunt zelf kiezen wanneer binnen de periode 2018 - 2019 je deze programma’s volgt.

Vrijstelling voor de PE SEH 2019
Drie van onze PE FFP-programma’s geven ook vrijstelling voor de PE SEH 2019. Het volgen van twee van deze PE FFP-programma's volstaat dus zowel voor de FFP als de SEH. Je kunt kiezen uit de programma's Woning financieren, Estate planning en Echtscheiding.

Reken de FFP-afdracht direct af
Onze programma's zijn geprijsd voor € 305,-. De FFP verplicht ons om € 95,- excl. btw (114,95 incl. btw) per twaalf PE-punten aan de FFP af te dragen. Deze kosten moeten wij per workshop doorberekenen. Per workshop van zes punten is het tarief daarom met € 57,50 (vrij van btw) verhoogd.