Permanent Actueel Wft
€ 100,00 vrijgesteld van btw
  • 5 minuten per nieuwsbericht qua studiebelasting
  • Digitaal
  • Per nieuwsbericht 3 oefenvragen
  • 12 maanden looptijd abonnement
Bestel in de webshop

Het is sinds 2014 voor alle financieel professionals wettelijk verplicht om permanent actueel te zijn. Permanent actueel is een norm waar je zelf invulling aan mag geven. Je bent permanent actueel als je te allen tijde op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dit aan kunt tonen aan de AFM.

Blijf permanent actueel
Met Permanent Actueel Wft van Hoffelijk blijf je altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je ontvangt regelmatig updates over actualiteiten die voor jou relevant zijn. Aan het einde van de update beantwoord je een aantal vragen. Na het goed beantwoorden van de vragen ben je weer op de hoogte.

E-portfolio
Je voortgang wordt opgeslagen in een e-portfolio. Hierin houden we alle activiteiten bij die je hebt ondernomen op permanent actueel te blijven. Zo blijf je dus niet alleen permanent actueel, maar is het ook aantoonbaar voor de AFM.

Wij gaan verder
Omdat wij weten welke diploma’s je bezit, kunnen we je ook ontzorgen in het behouden van je Wft-certificering. We sturen je een herinnering als je in actie moet komen.